WeekendWarriors

Az első poszt..

2018. július 04. 13:25 - WeekendWarrior

ami remélhetőleg nem az utolsó.

Ezt a blogot elsősorban a saját a saját szórakoztatásom miatt kezdem el. Nincsenek semmilyen világmegváltó terveim, vagy nagy célkitűzéseim. Ennek folytán posztok is elsősorban akkor lesznek, amikor időm és kedvem is van a dologhoz.

A blog fő témája a kerékpározás lesz, abból is a hegyi kerékpározás, ugyanis ez a hobbim. Mind megannyi Hétvégi Harcos nekem is elsősorban ilyenkor van időm kiadósabb tekerésekre, amelyeket a budai hegyekben szoktam megejteni. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy nyilvános forrásból elég kevés útvonal lelhető fel. Nincs egy összeszedett adatbázis ahonnan be lehetne szerezni az egyes útvonalak.

Ebből kifolyólag a blog egy fő témája az lesz, hogy összeszedem és feltöltöm azokat az útvonalakat, amiket a hétvégék során találok (nem csupán Budapestre korlátozva).

Továbbá lesznek más típusú posztok is, amik bringákkal vagy felszerelésekkel kapcsolatosak. Mit hol lehet venni, mennyiért, mit cserélnék mire stb.

Ennyi,

Enjoy!

 33429042_1904750246216574_124824857861947392_n.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://weekendwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr7414092721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása